- Bucatarie: greceasca
- Dificultate: usoara


-
Timp preparare15 minute
Ingredients
Preparare



Se pregatesc ingredientele necesare pentru aceasta reteta conform mentiunilor din sectiunea Ingrediente



Dam pe razatoarea mare castravetii spalati si decojiti in prealabil



Cu ajutorul mainilor stoarcem sucul de la castravetii rasi si ii punem intr-o strecuratoare/sita



Adaugam sarea peste castraveti si ii lasam sa stea pentru aproximativ o ora la temperatura camerei



Dupa ce ora a trecut, cu ajutorul unei linguri stoarcem din nou castravetii



Intr-un bol incapator punem iaurtul grecesc (poate sa fie si normal), usturoiul zdrobit (puneti 2 catei daca va place sa fie mai iute si mai intens), uleiul de masline si castravetii storsi



Cu ajutorul unei spatule/linguri amestecam toate ingedientele pana la incorporam si apoi le punem la frigider pentru cel putin 30 de minute



Sa aveti pofta!
Poate o sa iti placa si
Tzatziki (salata de castraveti cu iaurt)
Ingredients
Follow The Directions



Se pregatesc ingredientele necesare pentru aceasta reteta conform mentiunilor din sectiunea Ingrediente



Dam pe razatoarea mare castravetii spalati si decojiti in prealabil



Cu ajutorul mainilor stoarcem sucul de la castravetii rasi si ii punem intr-o strecuratoare/sita



Adaugam sarea peste castraveti si ii lasam sa stea pentru aproximativ o ora la temperatura camerei



Dupa ce ora a trecut, cu ajutorul unei linguri stoarcem din nou castravetii



Intr-un bol incapator punem iaurtul grecesc (poate sa fie si normal), usturoiul zdrobit (puneti 2 catei daca va place sa fie mai iute si mai intens), uleiul de masline si castravetii storsi



Cu ajutorul unei spatule/linguri amestecam toate ingedientele pana la incorporam si apoi le punem la frigider pentru cel putin 30 de minute



Sa aveti pofta!




















































Lasa un comentariu